Hello June / Szia Június

Although it is already the 3rd day of Junes, but not everything has lost, so here comes this month calendar page. I did not choose a food photo as I wanted to show you a bit more of our culture, and to get you closer to our traditions. The photo was taken on a Whit fair. We are celebrating Whit this weekend, so according to our traditions we have several locations in the country where you can find Whit fairs, and most of the times they have folk dance show. I will guide you through in this month veggies and fruits soon in my next post.

Habár most már 3. napját írjuk júniusnak, de még nincs minden veszve úgyhogy az ehavi naptár oldal. Azért nem étel fotót választottam, hogy egy kissé közelebb hozzam hozzátok a magyar hagyományokat. A fotó egy pünkösdi vásárban készült. Most hétvégén ünnepeljük a pünkösdöt, így egy pár helyen szokásokhoz mérten van pünkösdi vásár is, melynek általában része a néptánc bemutató. Hamarosan jövök azzal, hogy mik a szezonális zöldségek és gyümölcsök.

Aunque esta el el 3o dia del mes, no es el fin de la vida, esto es el pagina de mi calendario por Junio. No he elegido un foto de comida, pero un foto de folclore, para demonstrarte y tenerte mas cerca de nuestros traditciones y cultura. Esta foto he hecho en una fiesta de Pentecostés. Estamos celebrando en este fin de semana de Pentecostés, pues puedes encontrar en nuestro pais fiestas y mercados pequenos, donde hay baile folclorico también. En mi proxima post voy a presentarte cuál son las frutas y verduras de Junio.

hello_june

2 Comments Add yours

 1. Dudás Béci says:

  Szia! Én is jelöltelek a One Lovely Blog Awarda: https://dudasbeci.com/2017/06/25/one-lovely-blog-award/
  Szép napot és köszönöm a kommenteket és a követést 🙂

  Liked by 1 person

  1. Nagyon szepen koszonom 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s